DR. MELİH ZEYNAL'IN İSMİ, AŞKALE'DE ÖLÜMSÜZLEŞTİ

Genç yaşta hayata veda eden Dr. Melih Zeynal'ın ismi, görev yaptığı Aşkale'deki Aile Sağlığı Merkezi'nde ölümsüzleşti.

admin
admin
26 Mart 2016 Cumartesi 21:41
DR. MELİH ZEYNAL'IN İSMİ, AŞKALE'DE ÖLÜMSÜZLEŞTİ
Genç yaşta hayata veda eden Dr. Melih Zeynal'ın ismi, görev yaptığı Aşkale'deki Aile Sağlığı Merkezi'nde ölümsüzleşti.
Emekli eğitimci- yazar Abdurrahman Zeynal'in Aşkale ilçesinde Aile Hekimi olarak görev yapan 32 yaşındaki oğlu Dr. Melih Zeynal, rahatsızlanarak Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yapılan ameliyat sonrası yoğun bakım altına alınan Dr. Zeynal, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı ve 20 Şubat 2016 günü hayata veda etti. Evli ve bir çocuk babası olan Dr. Zeynal'ı Halk Sağlığı Müdürlüğü unutmadı. Örnek bir vefa gösteren yetkililer, Dr. Melih Zeynal'ın çalıştığı birime ismini verdiler. 'T.C. Sağlık Bakanlığı, Erzurum Aşkale Dr. Melih Zeynal Aile Sağlığı Merkezi' tabelası, geçtiğimiz gün asıldı.
Dr. Melih'in isminin çalıştığı sağlık kurumuna verilmesi  acılı aileyi mutlu etti. Babası Abdurrahman Zeynal, "20 Şubat 2016 tarihinde rahmetli olan Dr. Melih Zeynal'ın ismi görev yeri olan Aşkale Aile Sağlığı Merkezine verildi. Bu duyarlı ve vefakar davranışlarından dolayı Erzurum Halk Sağlığı Müdürlüğü yetkililerini ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu. 

Editör

Son Güncelleme: 26.03.2016 21:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.