DOĞU ANADOLU KARANLIĞA GÖMÜLDÜ

Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki birçok ilde bugün saat 21.00 sıralarında elektrikler aynı anda kesintiye uğradı.

11 Ağustos 2015 Salı 22:20
DOĞU ANADOLU KARANLIĞA GÖMÜLDÜ
Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki birçok ilde bugün saat 21.00 sıralarında elektrikler aynı anda kesintiye uğradı. 

Erzurum, Kars, Ardahan, Iğdır ve bölgedeki birçok il ve ilçede bugün saat 21.00 sıralarında aynı anda elektrik kesintisi oldu. Doğu Anadolu bir anda karanlığa gömülürken, güvenlik görevlileri hassas noktalar ile kamu, kurum ve kuruluş binalarının çevresinde hemen güvenlik tedbiri aldı. Elektrik kesintisi yaklaşık 20 dakika sürerken, vatandaşlar tedirgin oldu.

Kesintiyle ilgili ARAS EDAŞ tarafından resmi bir açıklama yapılmazken, bölgedeki ana trafoda yapılan bakım nedeniyle kesinti olduğu iddia edildi.

Editör

Son Güncelleme: 11.08.2015 22:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aras edaş erzurumlu olsaydı? 2015-08-12 09:15:42

aras edaş özelleşmeseydi başındaki il müdürüne neler neler derdiniz. nasıl olsa başındaki adam erzurumlu değil ,eleştirmeyin göklere çıkartın,yanlışları yutun.erzurumlu gazetecilerimize bu yakışır.