DEMİRTAŞ YÜREĞİNİ BANA SATSIN, PARASI NEYSE BEN VERİRİM

Çocukları PKK tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi önünde eylem başlatan aileler, belediye yetkililerinin izin vermemesinin ardından eylemlerini cadde ortasındaki refüjde sürdürüyor.

04 Haziran 2014 Çarşamba 07:20
DEMİRTAŞ YÜREĞİNİ BANA SATSIN, PARASI NEYSE BEN VERİRİM
Eyleme Erzurum'dan katılan Lütfiye Bozoğlu, BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın yaptığı açıklamalara sert tepki vererek, "Demirtaş yüreğini bana satsın, parası neyse ben veririm" dedi. 

Eylem yapan ailelere Bitlis ve Erzurum’dan yeni aileler de katıldı. Eyleme Bitlis’ten katılan anne Leman Aydın, çocuklarının bir an evvel geri getirilmesi için yetkililere seslendi. Aydın, ’’Sayın Cumhurbaşkanına, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak ve bütün yetkililere sesleniyorum. Lütfen sesimizi duyun. Kandil'de çocuklarınızı görün diyen Abdullah Öcalan’a sesleniyorum, ben çocuğumu Kandil'de değil, burada istiyorum’’ şeklinde konuştu. 



"PARA İÇİN DEĞİL, BARIŞ İÇİN GELDİM"

Erzurum’dan Diyarbakır'daki eyleme katılan Lütfiye Bozoğlu, para için değil, barış için geldiğini söyledi. Bozoğlu, "Sahte barış olmasın. Televizyonda izledim annelerin eylem yaptığını. Ben siyaset için gelmedim, çocuğum için geldim. Özellikle Selahattin Demirtaş’a sesleniyorum, ben oğlumu istiyorum, buradaki bütün anneler çocuklarını istiyor, para pul istemiyoruz. Demirtaş yüreğini bana satsın, parası neyse ben veririm. Ben çocuğumu almadan buradan gitmiyorum. Bizim sayemizde masalarda oturuyorlar, sesimizi duysunlar artık’’ diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 04.06.2014 07:22
Anahtar Kelimeler:
ErzurumSelahattin Demirtaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.