"DADAŞKENT, DADAŞKENT OLALI BÖYLE HİZMET GÖRMEDİ"

Aziziye Belediyesi’nin yaptığı başarılı çalışmalara ilçe sakinlerinden de destek yağıyor. İlçede sorunlu yol bırakmayan belediye, kaldırımlara da desenli asfalt atarak ilçeye çağdaş bir görünüm kazandırıyor.

14 Ekim 2011 Cuma 16:00
İlçede hizmet girmemiş mahalle ve sokak bırakmamakta kararlı olan belediye, Dadaşkent ve Ilıca gibi birbirinden bağımsız iki yerleşim biriminin yanında 20 tane de mahalle statündeki köye hizmet götürüyor. Ilıca’da kentsel dönüşüm kapsamında bulunmayan tüm mahalleleri kilitli taş ile işleyen belediye, Dadaşkent’te de altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfalta yoğunlaştı. Ahmet Yesevi, Bilali Habeş, Alparslan ve Abdulhamit Han Mahallelerinde asfalt çalışmalarını tamamlayan ekipler, 200 Evler Mahallesi’nde çalışmalara başlayacak.
Bir yandan yolları karış karış asfaltla işleyen belediye, diğer yandan da kaldırımlara desenli asfalt atıyor. Belediyenin çalışmalarını yakından takip eden ilçe sakinleri de, Başkan Fatih Cengiz’e, “Dadaşkent, Dadaşkent olalı böyle hizmet görmedi.” ifadeleriyle teşekkür ediyorlar.

VATANDAŞ MEMNUN
Dadaşkent sakinlerinden Yakup Aktaş, yaklaşık 13 yıldır Dadaşkent’te oturduğunu dile getirerek, “Dadaşkent, Dadaşkent olalı yeni hizmetle tanıştı. Her taraf pırıl pırıl. Asfaltımız da güzel, hiçbir sorunumuz kalmadı. Kimseye yağcılığım ve kıvırıcılığım da yok, siyasetle de işim olmaz. Ama hizmet edeni takdir etmek, kutlama gerekir. Kim bu şehirde taş üstüne taş koyuyorsa Allah ondan razı olsun.” dedi.
Ömer Karataş isimli vatandaş ise, çalışmalardan çok memnun olduğunu dile getirerek, “Dadaşkent bu yıl her anlamda güzel hizmetler aldı. Yollar ve kaldırımlar çok güzel oldu. Aziziye Belediye Başkanımız Fatih Cengiz’e ve ekibine teşekkür ederiz.” diye konuştu.
“İlçenin her tarafı asfalt oldu. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin.” diyen Hamit Kılıç isimli vatandaş da, “Allah bu hizmetleri yapanlardan razı olsun. Yollarımız harabe bir haldeydi. Fatih Bey geldi ve ilçemizde bir düzelme başladı. Kendisinden ve tüm çalışanlarından Allah razı olsun.” ifadelerini kullandı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.