CUMHURBAŞKANI NE DİYECEK?

Yükseköğretim Genel Kurulu (YÖK), Bayburt Üniversitesi rektör adaylarını belirleyerek, Cumhurbaşkanlığı’na sundu.

04 Mart 2013 Pazartesi 11:44
CUMHURBAŞKANI NE DİYECEK?
Prof. Dr. Gökhan Budak'ın ölümünün ardından geçtiğimiz hafta Bayburt Üniversitesi Rektörlüğü için seçim yapılmıştı. Yedi adayın yarıştığı seçimin ardından YÖK adaylarını belirleyerek Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e sundu. Gül’e sunulan listede seçimde 9 oyla ikinci olan Prof. Dr. Ömer Çomaklı birinci sırada yer alırken, seçimden 14 oy alan Prof. Dr. Selçuk Çoşkun ise, ikinci isim olarak gönderildi. Cumhurbaşkanına sunulan üçüncü isim ise, seçimde üç oyla üçüncü sırada yer alan Prof. Dr. Hamdi Şükrü Kılıç oldu.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün bu üç isimden birini Bayburt Üniversitesi Rektörlüğü’ne atayacak. YÖK’ten birinci sırada gönderilen Prof. Dr. Çomaklı’nın atanmasına kesin gözüyle bakılıyor.
1962 Erzurum-Aşkale doğumlu olan Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Atatürk Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nde öğretim üyesi olarak çalışıyor. Prof. Dr. Çomaklı evli ve 4 çocuk babası.

Editör

Son Güncelleme: 04.03.2013 11:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2013-03-04 11:54:02

hayırlı olsun