CÜBBELİ'YE 'ŞUNUN BUNUN ÇOCUĞU' DEDİ

Yaşar Nuri Öztürk, katıldığı bir televizyon programında kendisi için "Namaz kılıp kılmadığını bilmiyoruz." diyen Cübbeli Ahmet Hoca hakkında sert konuştu.

02 Ağustos 2013 Cuma 11:07
CÜBBELİ'YE 'ŞUNUN BUNUN ÇOCUĞU' DEDİ
Cübbeli'ye 'şunun bunun çocuğu' dediCübbeli'ye 'şunun bunun çocuğu' dediCübbeli'ye 'şunun bunun çocuğu' dedi
Babasının dizinin dibinde üç yaşında Kur'an'ı öğendiğini söyleyen eski ilahiyatçı Yaşar Nuri Öztürk, 9 yaşında hafız olduğunu belirtti.
"Ben Emevi namazı kılmam. Ben Muhammedi Kur'an-ı namaz kılıyorum ve hatimle" diyen Öztürk, canlı yayında hedefindeki Cübbeli Ahmet Hoca için böyle konuştu:
"Bre insafsız Allahsız ve namussuz. 3'ü birden altını çizerek. Ben namazlarımı noter huzurunda tespit ettirip kayıt altına aldırıp da görüntülerini sana mı gönderecektim. Ey şunun bunun çocuğu. Bunlar Anadolu çocuğu değil." 

Editör

Son Güncelleme: 02.08.2013 11:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bakta hizaya gel 2013-08-02 11:38:48

ne utanmaz adamlarsınız yakışıyormu siz öncelikle mensup olduğunuz dine balta vuruyorsunuz be cahiller ikinizden de utanıyorum