ÇİNTİMAR’A ÖZMEN’DEN PLAKET

KUDAKA Genel Sekreteri ve Gelişmekte Olan Spor Branşları İl Temsilcisi Talha Bekir Özmen, Erzurum GHSİM Müdürü Fatih Çintimar’a spora katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

18 Eylül 2013 Çarşamba 15:32
ÇİNTİMAR’A ÖZMEN’DEN PLAKET
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a Spor’a katkılarından dolayı bir plakette KUDAKA Genel Sekreteri ve Gelişmekte Olan Spor Branşları Erzurum İl Temsilcisi Talha Bekir Özmen’den geldi. Özmen, Çintimar’a spora desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. Özmen, “Fatih bey gerek sporculuğu döneminde, gerekse il müdürlüğü görevinde hep spora hizmet eden birisi olmuştur. Gelişmekte olan spor dallarına verdiği destekten dolayı da kendisine bir teşekkür plaketi vermeyi uygun gördük” dedi. Erzurum GHSİM Müdürü Fatih Çintimar’da, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bütün spor branşlarına destek vermeyi sürdüreceklerini belirterek, “Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç, Genel Müdürümüz Mehmet Baykan ve Valimiz Ahmet Altıparmak’ın destekleri ile bizlerde Erzurum’da spora hizmet ediyoruz. Bundan sonra da tüm sporculara ve spora destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 18.09.2013 15:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.