ÇİNTİMAR, ERKILIÇ’A ÖVGÜ YAĞDIRDI

Erzurumlu olan Short Track Milli takımı Antrenörü Zeynep Erkılıç’a övgüler yağdıran Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı ve Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Short Track Milli takımının başına geçen Anrtrenör Zeynep Erkılıç’ın kısa sürede kendisini geliştirdiğini ve genç yaşına rağmen antrenörlükte başarılı olduğunu söyledi.

27 Eylül 2011 Salı 10:45
ÇİNTİMAR, ERKILIÇ’A ÖVGÜ YAĞDIRDI
Hafta sonunda yapılan Federasyon Kupası Müsabakalarını izleyen ve dereceye giren sporculara madalya veren Çintimar, yarışlar sonrasında Short Track Milli takımın Antrenörü Zeyep Erkılıç ile bir görüşme yaparak, çalışmalar hakkında kendisinden bilgi aldı. Çintimar, genç antrenörü başarısından dolayı kutlarken, bundan sonra dahada başarılı olacağına inandığını söyledi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, “Çinli antrenör Wang Xuemei’nin Short Track Milli takımında sözleşmesinin bitmesinin ardından ülkesine döndü. Görevi kendisinden devralan eski sporcumuz Zeynep Erkılıç, kısa sürede başarılı oldu. Bundan sonra daha da başarılı olacağı inancındayım” dedi. Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı ve Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, buz sporlarında Türkiye'nin gelecekte önemli başarılar kazanacağına inandığını belirterek, sık sık düzenlenen kampların ve spor organizasyonlarının önemli olduğunu söyledi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.