CİNAYETLE İLGİLİ İKİ TUTUKLAMA

Erzurum’un Uzundere ilçesinde yaşayan 35 yaşındaki Sinan Demircan'ın öldürülmesi olayıyla ilgili yakalanan 2 kişi tutuklandı.

27 Eylül 2011 Salı 10:50
CİNAYETLE İLGİLİ İKİ TUTUKLAMA
Uzundere’de kıraathane işletmeciliği yapan ve Artvin'in Yusufeli ilçesi Morkaya köyü yolunda uçuruma atılmış halde cesedi geçen hafta bulunan 35 yaşındaki Sinan Demircan'ın öldürülmesi olayıyla ilgili polis yaptığı çalışmada ilçe merkezinde Yakup K. ile Şakir M.’yi gözaltına aldı. Uzundere İlçe Emniyet Müdürlüğünde sorgulanan iki kişi daha sonra tahkikatın sürdürüldüğü Yusufeli Adliyesine sevk edildi.
2 şüpheli adliye’de tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüpheliler suçlamaları kabul etmezken cinayetin sırrı çözülemedi.
Yakın mesafeden av tüfeğiyle ateş edilerek tek kurşunla öldürülen Sinan Demircan’ın cesedi 21 Eylül’de Morkaya köyü yolunda bulunmuş, daha sonra otopsi sonrasında kimlik tespiti yapılmıştı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.