CİNAYET ŞÜPHELİLERİ TUTUKLANDI

Erzurum’da akrabaları olan bir kadının tecavüze uğradığını ileri süren aile fertleri, tecavüz şüphelisini bıçaklayarak öldürdüler.

admin
admin
14 Kasım 2016 Pazartesi 09:01
CİNAYET ŞÜPHELİLERİ TUTUKLANDI
Erzurum’da akrabaları olan bir kadının tecavüze uğradığını ileri süren aile fertleri, tecavüz şüphelisini bıçaklayarak öldürdüler. Adliyeye sevk edilen 7 kişiden 3'ü tutuklandı diğer 4 şüpheli ise denetimli serbestlik hükümleri uygulanarak salıverildi.
Olay, dün saat 00. 40 sıralarında Palandöken ilçesi Yunus Emre Mahallesi Sultan Alparslan Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 23 yaşındaki T.Y., 36 yaşındaki Y.S. tarafından tecavüze uğradı. Olayı akrabalarına anlatan T.Y.'nin aile fertleri, Y.S.'yi bir takside evinin önünde yakaladı. Bıçak ve sallamalarla Y.S.'ye saldıran aile fertleri, Y.S.'yi kanlar içerinde yere yatırdı. Olay yerinde ölen Y.S., otopsi için hastane morgunu kaldırıldı. Olaydan sonra 1 bıçak ve 2 sallama ile beraber M.Y., G.İ., T.Y., S.Y., G.Y., Ş.Y. ve yaralı olan Ö.M., yakalandı.
7 şüpheli bugün adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Ö.Y, Ş.Y. ve M.Y, sevk edildikleri sulh ceza hakimliğince tutuklandı. 4 şüpheli ise denetimli serbestlik hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.