Çiçeklerin En Büyük Rakibi Çikolata Sepetleri!

Özel günlerde çiçek gönderme davranışının geçmişi oldukça eski bir tarihe dayanıyor.

admin
admin
19 Nisan 2016 Salı 15:40
Çiçeklerin En Büyük Rakibi Çikolata Sepetleri!

Özel günlerde çiçek gönderme davranışının geçmişi oldukça eski bir tarihe dayanıyor. Son dönemde ise çiçekler popülerliğini çikolatalara kaptıracak gibi görünüyor. Çünkü firmalar çiçek çikolatatasarımlarıyla gönülleri fethetmeyi başardı. Sadece muhteşem görünümüyle değil, lezzetiyle de dikkat çeken çikolata sepetleri özellikle bayanların aklını başından alabiliyor.

Tebrik Etmenin “En Tatlı” Yolu!
Çiçek figürü ya da minik bir top görünümü kazandırılmış olan çiçek çikolata modelleri yılbaşı tebriklerinden doğum günlerine, evlilik yıldönümü kutlamalarından açılışlatra kadar pek çok kutlama ve tebrik için bu sepetler tercih edilebilir. Misafirlere de ikram edilebiliyor olmasını unutmayın! Çikolataların dizaynı ise adeta göz ziyafeti yaşatıyor. Son derece estetik bir süsleme ile sunulan çikolatalar taze ve lezzetli!
İsterseniz sepet seçimi de yapabiliyorsunuz. Kalp şeklinde bir sepete ya da dikdörtgen bir sepete çikolataların yerleştirilmesini isteyebilirsiniz. Rengarenk bir çikolata deryası hazırlanması talebinde de bulunabiliyorsunuz. Üzerine küçük bir not iliştirilmiş şekilde sahibine ulaştırılabiliyor olmasını da unutmayalım. Bu lezzetleri görmek için sabırsızlandığınıı biliyoruz, hemen http://www.fruitflowers.com.tr/kategori/cikolatali-meyve-cicekleri adresine tıklayabilirsiniz. 

Editör

Anahtar Kelimeler:
Erzurumçiçekçikolata
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.