BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN 'UÇURTMA ŞENLİĞİ'

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Uçurtma Şenliği' düzenleniyor.

15 Mayıs 2015 Cuma 23:36
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN 'UÇURTMA ŞENLİĞİ'
Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Uçurtma Şenliği' düzenleniyor. "Uçurtmanı al şenliğe gel!" sloganıyla 16 Mayıs Cumartesi günü öğleden sonra Abdurrahman Gazi Türbesi Mesire Alanı'nda düzenlenecek şenlikte rengârenk uçurtmalar Erzurum semalarını süsleyecek. 

Erzurum'da ilk kez düzenlenecek olan Uçurtma Şenliği'ne, yedisinden yetmişine binlerce uçurtma severin birbirinden ilginç uçurtmalarıyla katılması bekleniyor. Şenlikte uçurtması olmayanlara da Erzurum Büyükşehir Belediyesi uçurtma dağıtacak.

En yükseğe çıkan, en güzel ve en ilginç uçurtma dallarında düzenlenecek yarışmalarda dereceye girenlere bisiklet, spor kıyafeti, kol saati ve kupa verilecek. Şenlikte animasyon ekibinin gösterileri ile çeşitli okulların sahne performansları da yer alıyor.

Halkın yoğun katılımının beklendiği Uçurtma Şenliği'ne Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumartesi günü saat 12.00'da Solak Zade Camii önü, Havuzbaşı Kent Meydanı, Yıldızkent Lukoil önü, Şükrü paşa Bakkal Cross önü ve Hilalkent Sevk İdare önünden ücretsiz servis kaldırılıyor.

Editör

Son Güncelleme: 15.05.2015 23:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.