Büyüklük onlarda kaldı!

Büyüklük onlarda kaldı!

admin
admin
24 Haziran 2020 Çarşamba 01:17
Büyüklük onlarda kaldı!

Vedat REFAYELİ

Elini tutmasını bilenin yüreğini ölene dek taşımak gerek derler.

Sanıyorum bugün için MNG Alışveriş Merkezi’ndeki esnaf, kiracısı oldukları işyerinin yönetimi için böyle düşünüyorlar.

MNG Hizmetleri yönetimi, korona sürecinde olumsuz etkilenen esnaf için öyle güzel bir jest yaptı ki, tabiri caizse baba oğula yapmaz!

Yönetim, Mart ve Nisan aylarında kiracıların aylık kiralarını almama kararı alırken, Eylül ayına kadar da işyerlerinden sadece ciro üzerinden pay almayı kararlaştırarak gönüllerde taht kurdu.

Doğu’nun en büyük alışveriş Merkezi Müdürü Dr.Aydoğan Süer, süreçte yaşananları yakınen bildiklerini ifade ederek, ‘’Normalde yapmamız gerekeni yaptık. Hiçbir zaman da jest olarak düşünmedik. Zaten sıkıntı içerisinde olan ve işyerleri kapalı olan esnaftan kira almamız düşünülemez. Amacımız Erzurum esnafının içinde bulunduğu sıkıntıyı nispeten azaltmak. Esnafımız bize her zaman lazım’’ dedi.

Alkışlarımız ona gelsin, helal olsun, bin teşekkür.

Alışveriş Merkezinin yapımında ciddi emekleri olan MAPA İnşaat Proje Koordinatörü Saliha Çiftçi Şahin de amaçlarının sadece para kazanmak değil, aynı zamanda sağlam müşteri ve dost kazanmak olduğunu söylüyor ki, ona da böyle söylemek yakışır zaten.

MNG yönetiminin kararı karşısında müstecirler inanılmaz mutlu.

Herbiri yönetime teşekkür ederken, böylesi bir jest karşısında duygulandıklarını söylüyorlar.

Bu arada, koronavirüs sebebiyle açılışı ertelenen Starbucks’un bir ay içinde açılacağı, personel alımına başlandığı bilgisini aldım.

Bu sektörde kendine güvenen garson arkadaşlara itinayla duyurulur.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.