BULUTLAR, VURALER AİLESİNE SAHİP ÇIKTI

Palandöken İlçesindeki Hacı Salih Efendi Mahallesi'nde Murat Vuraler’e ait ruhsatlı bir büfenin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekiplerince gece yarısı bir operasyon düzenlenerek ramazan öncesi yerle bir edilen büfenin tekrar yapımı için Palandöken Belediyesi kolları sıvadı.

09 Ağustos 2011 Salı 13:40
BULUTLAR, VURALER AİLESİNE SAHİP ÇIKTI
Ramazan öncesi yerle bir edilen büfesinin başında Vuraler Ailesinin 11 yaşındaki oğlu Alperen Vuraler yürek burkan görüntülerin kamuoyuna yansımasından sonra aileye kol kanat gererek bir kere daha sahip çıkan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, gönülleri fethetti.

KÜÇÜK ALPEREN’NİN YÜZÜ GÜLÜYOR
Ekmek tekneleri Büyükşehir Belediyesince bir gece yarısı yerle bir edilen Vuraler Ailesinin 11 yaşındaki Alperen Vuraler’in yüzünde şimdi gülücükler açıyor. Büfelerinin yıkımının ardından yıkımın simgesi haline gelen Alperen, şimdiler de babasıyla yeniden yaptıkları büfenin inşaatında çalışarak babasına destek oluyor. Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’ın, tam desteğini alarak yeniden büfesini inşa eden Vuraler Ailesi,”Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’ın hep arkaların da olmaları, kol kanat germesi ve sözünü tutması ayrı bir güzellik” diyerek Başkan Bulutlar’a, ailece minnettarlıklarını belirttiler.

YANLIŞ YAPANLARA DOĞRUYU GÖSTERDİK
Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlılığının gece yarısı Palandöken Belediyesince verilen ruhsatlı Vuraler Ailesine ait büfenin yıkımı şekli, zamanlama ve sınırlarını aşma nedeniyle yanlış bir davranış olduğunu bir kere daha yenileyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,” Ramazana birkaç gün kala böylesine üzüntü verici bir olay yaşanması bizleri de hem üzdü hem de şaşırttı. Birkaç metrekare alan da yapımı devam eden büfenin büyük iş makinelerle gecenin bir yarısında yerle bir edilmesi elbette toplum olarak beni de üzdü. Yapılan yanlışı sorumlulara söyledik ve doğru olanı da yaparak örnek olmaya çalıştık. Büfenin yapımı için imkânlarımız ölçüsün de Vuraler Ailesine destek olduk. Söz verdiğimiz gibi Kimsesizlerin Kimsesi olmakta kararlıyız. İlçede kimse mağdur olmayacak. Sahip çıkılacak çünkü belediye hak kapısıdır” dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.