Bu Erol Yarar adamı gerçekten ikiye yarar!

Bu Erol Yarar adamı gerçekten ikiye yarar!

admin
admin
08 Mayıs 2018 Salı 10:54
Bu Erol Yarar adamı gerçekten ikiye yarar!

Vedat REFAYELİ

Hasbelkadar kayağın başına geçtiğinde hepimizde meraklı bir bekleyiş oldu. Ne yapacak diye. Öyle ya, MÜSİAD’a kurucu başkanlık yapmış, isimli bir adam. Ama geçen süre zarfında gördük ki aslında kayak adına yaptığı çok da bir şey yok!

Kayakta beklenen o atak yapılmadı, yapılacak gibi de durmuyor. Buz pateni ile daha yakından ilgileniyor olmama rağmen kayağı da, bu kış sporu ile ilgili gelişmeleri de takip ediyorum. Neyin, ne durumda olduğunu gözlemliyebiliyorum. Ne var ki Erol Yarar konusunda benim cephemde açık söylemek gerekirse, ‘dağ fare doğurmuş’ durumda! Yardımcısı Fatih Kıyıcı’nın kendisine rakip olmasına, aday olmasına çok sevindim, doğru zaman diye düşünüyorum. Belki Erol Yarar’ın seçildiği o gün olsaydı olmazdı. Gel gör ki durumun farkında değil. Bu açıkça görülüyor. Bu Erol Yarar gitmeyi, gidebilmeyi hiç aklından bile geçirmiyor.

Bizim Onur Sağsöz’ün sahasına girdim ama öyle. 10 Mayıs’ta yapılması planlanan Genel Kurulun iptal edilmesi, bana göre Erol Yarar’ın döneminin sona erdiği anlamını taşıyor. İşin delege listesinde, hele tahkiminde filan değilim. En azından duyduklarımız çok nahoş! Bakın biz buz pateninde sadece son iki genel kurulda beğenmedik, iki tane federasyon başkanını değiştirdik. Hoş o başkanlar babamızı öldürmediler.

Yönetim dillerini beğenmedik diye değiştirdik. Aynı şey görünen o ki kayakta yaşanacak. Ama sende var, bende var, Erol Yarar’da yok! İpe un seriliyor olması, git denildiğinin anlaşılmaması hoş şeyler değil. O açıdan daha önce de dedim, yine diyorum. Bu Erol Yarar adamı ikiye yarar!

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.