"BORÇLARIMI ÖDEMEME RAĞMEN ÇOK YORULDUM" MEKTUBU BIRAKTI

İşkadını Hesene Fersin Suma'nın intihar etmesiyle ilgili Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

26 Nisan 2013 Cuma 10:08
Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı, iki çocuk annesi iş kadınının 'Cumhuriyet Savcılığı Makamı'na başlığıyla yazdığı mektupta "Borçlarımı ödedim ama alacaklılar anapara dışında da para istediler" iddiası üzerine intiharın nedenlerini tespit için soruşturma başlattı. 

ABLASI İLE KADERİ AYNI

Acı tesadüfe bakın ki; Suma'nın Eczacı ablası Gülseren Sarıoğlu'da yine benzeri bir sorunla 90'lı yıllarda kendi iş yerinde, kendi elleriyle yaşamına son vermişti.

SUMA’NIN YAZDIĞI MEKTUPLARA İNCELEME

Yakutiye İlçesi Gez Mahallesi Hoca Sokak'taki evlerinde mutfak borusuna bağladığı fularla intihar eden işkadını Hesene Fersin Suma'nın günler önce "Cumhuriyet Savcılığı Makamı"na başlıklı bir mektup yazdığı da ortaya çıktı. Suma mektubunda, "Borçlarımı ödememe rağmen, çok yoruldum" dedi.

"Onurlu bir yaşam sürdürmeye çalıştım, çok yoruldum. Borçlarımı ödememe rağmen direndim. Dostlarımı çok seviyorum. Borcumun olduğu şirket ve işadamlarına borçlarımı ödedim ama anapara dışında da para istediler" diye savcılığa hitaben mektup yazan Suma'nın, iddiaları doğrultusunda savcılık soruşturmayı derinleştirdi.

Savcılık, Suma'yı intihara sürükleyen olaylarla ilgili olarak mektupta adı geçen şirket ve işadamlarının ifadelerine başvuracağı belirtiliyor.

Editör

Son Güncelleme: 26.04.2013 10:09
Anahtar Kelimeler:
ErzurumBorçSavcı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.