BİTKİDEN GELEN SAĞLIK

Yaklaşık 2 bin bitki türünün tedavi maksatlı kullanıldığı günümüzde vatandaşlar bitkisel sağlık ve alternatif tıp merkezlerinde hastalıklarına çare aramaya başladılar.

22 Mart 2013 Cuma 10:48
BİTKİDEN GELEN SAĞLIK
Erzurum’da Şelale evler semtinde bulunan Darül Şifa alternatif tıp bitkisel destek tedavi merkezi vatandaşların hastalıklarına şifa olmaya çalışıyor. İşletici Mevlüt Aracı “ Vatandaşların dertlerine çare olmaya çalışıyoruz. Tıptan çare bulamayanlar ellerinde raporlarla bizlere geliyorlar. Bizlerde elimizden geldiği kadar onların hastalıklarına çare bulmaya çalışıyoruz “dedi.

STRES ÇAĞIN HASTALIĞI

Günümüzün en büyük hastalığının stres ve sıkıntıdan kaynaklandığını söyleyen Mevlüt Aracı bunun şeker hastalığının yanı sıra cinsel isteksizliği de beraberinde getirdiğini söyledi. Erzurumluların daha çok şeker hastalığı ve cinsel isteksizlik nedeniyle kendilerinden yardım talebinde bulunduklarını da ifade eden Mevlüt Aracı, “Biz aslında vatandaşların sırdaşı haline geldik. Eşine dahi açamadığı sorunlarını bizlere açıp yardım istiyorlar. Bizlerde elimizden geldiği kadar kendilerine yardımcı olmaya çalışıyoruz “ şeklinde konuştu.

Mevlüt Aracı, ilçelerde yaşayan vatandaşların kendilerine faks ve e-mail yoluyla ulaşıp ilaç talep ettiklerini de sözlerine ekledi.

Editör

Son Güncelleme: 22.03.2013 10:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.