BİRLİK HABER SEN’DEN ŞİRKETLEŞME TEPKİSİ

Birlik Haber Sen Erzurum Şube Başkan Abdulhekim Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında posta hizmetleri kanun tasarısı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

17 Mart 2013 Pazar 13:24
BİRLİK HABER SEN’DEN ŞİRKETLEŞME TEPKİSİ
Birlik Haber Sen Erzurum Şube Başkan Abdulhekim Yıldırım Memur sen Erzurum İl temsilciliğinde düzenlediği basın toplantısında “Posta hizmetleri kanun tasarısı ile 170 yıl önce kurulan PTT, Anonim şirket yapılmak istenmektedir. PTT, Posta Dağıtım Hizmetleri, Banka İşlemleri ve Lojistik işlemlerini yaparak milletimizin en önemli kamu hizmetlerinden birini yerine getirmekte, bunun yanı sıra en fazla kazanç getiren KİT’lerinin başında gelmektedir. Kamuoyunun şunu bilmesini isteriz ki, PTT’nin anonim şirket olarak değiştirilmek istenmesi konusu bizim için korkulu rüya haline gelmiştir. Çünkü rüyanın devamında özelleştirmeyi görmekten korkuyoruz. Özelleştirmeyle birlikte taşeronlaşmaya kapı aralanarak ucuz iş gücü tercihi sonucu kalite düşmesine sebep olunacaktır. Yıllardır güvenin temsili olan PTT hizmetlerinde kalitenin düşmesi de kabul edebileceğimiz bir durum değildir.” şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 17.03.2013 13:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.