BEKMEZ, MÜSİAD’A ADAY

Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şubesi yarın 9. Olağan Genel Kurulu’nu yapacak. Genel Kurulda Dr. Hüseyin Bekmez’in tek aday olarak seçimlere girmesi bekleniyor.

24 Ocak 2013 Perşembe 17:07
BEKMEZ, MÜSİAD’A ADAY
MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ile İstanbul Ticaret Odası Başkanı Murat Yalçıntaş’ında katılacağı MÜSİAD Erzurum Şubesi 9. Olağan Genel Kurulu yarın saat 17.30 da Polat Renaissance Otel’de yapılacak. 27 Ocak 2009 tarihinde yapılan 5. olağan genel kurulda şube başkanlığına seçilen Abdullah Mustafa Güvenli, yarın yapılacak olan genel kurulla görevi bırakacak. Tam 4 yıl şube başkanlığı süresince başta Lojistik Köy olmak üzere, Erzurum’un birçok teşvik programına alınmasında öncülük etti. Ayrıca İran ile dış ticaretin gelişmesinde büyük gayretler gösteren Güvenli, 9 şubat’ta yapılacak olan Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı için adaylığını koydu.

MÜSİAD Erzurum Şubesi Başkanlığı’na iş adamı Dr. Hüseyin Bekmez aday olduğunu açıkladı.

Kuruluşundan beri MÜSİAD Erzurum Şubesi’nde yönetim kurulu üyesi ve başkan yardımcılığı olarak görev yapan Dr. Bekmez, yarınki genel kurul öncesi başkanlığa talipli olduğunu bildirdi. Bekmez, delegelerin teveccühü ile başkanlığa getirilmesi halinde MÜSİAD olarak Erzurum ticaretinde önemli dönüşümlere imza atacaklarını savundu.

Abdullah Mustafa Güvenli’nin döneminde başkan yardımcısı olarak görev yapan Bekmez’in yarınki seçimlere tek aday olarak girmesi bekleniyor.

Editör

Son Güncelleme: 24.01.2013 17:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.