BAŞSAVCI DURMAZ, TAYİN DURDURMA TALEBİNDE BULUNDU

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) yeni kararnamesi ile Erzurum'a atanan Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Musa Durmaz, çocuklarının "eğitim" durumlarını gerekçe göstererek tayininin durdurulmasını talep etti.

25 Şubat 2014 Salı 10:05
BAŞSAVCI DURMAZ, TAYİN DURDURMA TALEBİNDE BULUNDU
Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık, "Sayın Durmaz, çocuklarının eğitim durumlarının aksamaması yönünde böyle bir talepte bulunmuş. En kısa zamanda Erzurum'a atama yapılacak" dedi.
HSYK'nın geçtiğimiz günlerde yayınlanan 'Adli Yargı Mazeret ve Mesleğe Kabul Kararnamesi’ ile 166 hakim ve savcının görev yeri değiştirilmişti. Kararname ile görev yeri değişenler arasında Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık da bulunuyor. Apaçık, Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı'na tayin olurken, yerine Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Musa Durmaz tayin edilmişti. Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun 27 Şubat 2014 günü yapılacak kurul toplantısında Erzurum'a başka bir isim Cumhuriyet Başsavcısı olarak ataması bekleniyor.

Editör

Son Güncelleme: 25.02.2014 10:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.