BAŞKAN SEKMEN, İFTAR YEMEĞİ DAĞITTI

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Ramazan ayı nedeniyle kurulan iftar çadırında vatandaşlarla bir araya geldi.

01 Temmuz 2014 Salı 15:09
BAŞKAN SEKMEN, İFTAR YEMEĞİ DAĞITTI
Tebrizkapı Kent Meydanı'ndaki iftar çadırında halka iftar yemeği dağıtan Başkan Sekmen, burada vatandaşların Ramazan ayını da kutladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ramazan ayında kent genelinde her gün 2 bin 500 kişiye iftar yemeği verildiğini söyledi. Sekmen, "Erzurum genelinde iftar çadırlarımız var. Bu tür hizmetlerle halkımızın Ramazan ayını coşkuyla heyecanla güzel ve manevi atmosfere uygun bir şekilde geçirmelerine imkan sağlıyoruz.  Hedefimiz; milli ve manevi değerlerimizi insanlarımıza yaşatmak ve bu ruhu onlarla beraber paylaşmaktır" dedi. Başkan Sekmen daha sonra beraberindekiler Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Genel Sekreter Deniz Köken, Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Mevlüt Vural, daire başkanları ve vatandaşlarla birlikte iftarını açtı.

Editör

Son Güncelleme: 01.07.2014 15:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.