BAŞKAN SEKMEN, ÇAY TV’NİN KONUĞU OLDU

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çay TV’nin muhabiri Nusret Durur’a konuk olarak hayalindeki Erzurum’u anlattı.

03 Haziran 2014 Salı 14:54
BAŞKAN SEKMEN, ÇAY TV’NİN KONUĞU OLDU
Erzurum’un çağdaş ve insanların mutlu olduğu bir şehir olduğunu ifade eden Sekmen, “Yeni yatırımlarla, yeni konseptlerle desteklenmesi gereken bir şehir. İnşallah biz Erzurum’umuzu hem belediye hizmetleri olarak hem sosyokültürel sportif sanatsal hizmetler olarak hem de yatırım alabilen istihdama çözüm bulabilen bir şehir olarak düşünüyoruz. Her türlü yatırım ve üretimin yapılabildiği bir şehir olduğunu düşünüyorum. Tabi ki belediye hizmetlerine ağırlık vereceğiz. Altyapı hizmetleri üst yapı hizmetleri ve sosyal kültürel spor tesisleri ile şehrimizi süsleyeceğiz. Bir yandan şehirde plan çalışması yapacağız. Kentsel dönüşümle eski yapıları yenileyeceğiz ve yine eski tarihi yapıları restore ettirerek inşallah günümüze uygun hale getirmiş olacağız . Turizm şehrimizin olmasa olmazı malumunuz dünyanın en güzel kayak merkezlerinden birine sahibiz. Buranın daha işlevsel hale gelmesi söz konusu. Bu konuda gerekli adımları atıyoruz, atmaya da devam edeceğiz. Bunların hepsi tanıtıma bağlı. Şehrimizi tanıtmak turistlerin gelmesine imkan ve olanak sağlamak yaza hazırlık yapıyoruz. İnşallah bu yaz yüksek irtifalı kap merkezi haline getirmeyi planlıyoruz. Bu yıl 20 ye yakın süper lig takımı gelip bölgemizde antrenman yapacak ve yeni sezona burada hazırlık yapacaklar. Yaz turizminin ardından inanç turizmine de ağırlık vereceğiz. Komşu ülkelerden 1000’in üzerinde turizmciyi bölgemizde göreceğiz. Çevremizdeki tüm komşu illerdeki ve tüm Türkiye’deki vatandaşlarımızı Erzurum’umuza davet ediyoruz.” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 03.06.2014 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.