BAŞKAN ORHAN’A YAPILAN SALDIRIYA ESGİAD’DA KINAMA

Erzurum Stratejik Girişimci İş Adamları Derneği (ESGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nuri Alim, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’a yapılan menfur saldırıyı kınadı.

18 Şubat 2015 Çarşamba 14:13
BAŞKAN ORHAN’A YAPILAN SALDIRIYA ESGİAD’DA KINAMA
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Alim, şunları kaydetti: “Aziziye Belediye Başkanı, Muhammet Cevdet Orhan’nın Makamına yapılan silahlı saldırıyı şahsım ve Yönetim kurulum adına kınıyorum. Demokrasi dışı yollara başvuranlar hiç bir zaman amaçlarına ulaşamamıştır. Toplumsal ve demokratik yapıya zarar veren bu tür eylemlerin kabul görmeyeceği aksine toplum yapısında tahribata yol açtığını belirtmek isterim. Silahlı saldırıya uğrayan Muhammed Cevdet Orhan’a, ailesine ve tüm sevenlerine geçmiş olsun dileklerimi iletir, olayın failinin en kısa sürede gerekli cezayı almasını temenni ediyorum.”  

Editör

Son Güncelleme: 18.02.2015 14:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.