BAŞKAN CENGİZ, AŞURE DAĞITTI

Aziziye Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Ilıca’da yaklaşık 2 bin vatandaşa aşure ikram edilirken, dağıtım noktalarını ziyaret eden Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz de, aşure dağıttı, vatandaşlarla sohbet etti.

09 Aralık 2011 Cuma 17:59
BAŞKAN CENGİZ, AŞURE DAĞITTI
Sosyal ve kültürel belediyeciliği çok önemsediklerini kaydeden Başkan Cengiz, Muharrem Ayı’nın önemine vurgu yaparak, birlik, beraberlik ve kardeşliğin pekişmesine vesile olması temennisinde bulundu.
Muharrem ayının diğer aylar arasında ayrı bir yeri olduğunu dile getiren Başkan Cengiz, “Mübarek ve bereket dolu bir ay içerisindeyiz. Bu mübarek ayda, aşure ikramımızı yaparak, geleneksel hale getirdik. Bizim geleneklerimizde var olan ve kültürümüzün ayrılmaz parçası olan aşureyi vatandaşlarımızla paylaştık. Bu vesile ile, Muharrem ayının ilçemize, ilimize, ülkemize ve İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”
 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.