BAŞKAN AYDIN AZAP HALKIYLA BULUŞTU

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, ilçeye bağlı Azap Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

admin
admin
04 Nisan 2017 Salı 23:09
BAŞKAN AYDIN AZAP HALKIYLA BULUŞTU

Katılımın oldukça yoğun olduğu halk toplantısında Başkan Aydın, vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni anlattı. Horasan ilçesinin 16 Nisan’da rekor kıracağına inandığını ifade eden Başkan Aydın, ilçe merkezinde yaptıkları esnaf ziyaretinde ve bağlı köylerde de düzenledikleri halk toplantılarında Evet’e karşı büyük bir teveccüh olduğunu gördüğünü söyledi.

“Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne milletimiz karar verecek. Ancak ülkemiz üzerinde hain emeller besleyen odaklar ile onların dışarıdaki destekçileri ve içimizdeki şer odağı işbirlikçileri her türlü iftiralarla, aşağılık çıkışlarla çirkin yollara başvuruyorlar.” diyen Başkan Aydın, şunları söyledi: Çok şükür milletimiz her şeyin farkında… Esnaf ziyaretlerinde, kahvehanelerde, ev toplantılarında milletimize aktardıklarımız karşısında vatandaşlarımızın çok bilinçli, bilgili ve her şeyin farkında olduklarını görüyoruz. Milletimiz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türkiye’mizin daha güçlü hale geleceğini, istikbal, istikrar ve istiklal yolunda daha sağlam adımlar atılacağını biliyor. İnşallah 16 Nisan’da milletimizin feraseti ve milli iradenin desteğiyle Türkiye’miz daha aydınlık yarınlara uyanacaktır. İçeride ve dışarıda ellerini ovuşturanlar da iftiralarında boğulacaklardır.” dedi. Başkan Aydın, Horasan halkının gösterdiği teveccühe de teşekkür ederek, 16 Nisan’da Horasan’ın rekor kıracağına inandığını da sözlerine ekledi.

Azap Mahallesi sakinleri de, Başkan Aydın’a ziyareti ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili aktarımları için teşekkür ettiler.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.