BAŞBAKAN'IN ATI ÖLDÜ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Kasım 2008 tarihinde Erzurum'a ziyareti sırasında hediye edilen "Hey Dadaş" isimli Arap atı öldü.

12 Aralık 2011 Pazartesi 15:41
BAŞBAKAN'IN ATI ÖLDÜ
Başbakanın adına Erzurum Atlı Spor tarafından bakılan at, yaşlılık ve geçirdiği hastalık sonucu öldü. Erzurum Atlı Spor Kulübü Başkanı İrfan Dedeoğlu, "Başbakanın haberi yok, şu ana kadar ulaşamadık ona. Yeni bir at hediye etmeyi düşünüyoruz" dedi.
Başbakan Erdoğan, 9 Kasım 2008 tarihinde Erzurum'u ziyaretinde 100 atlı ciritçi tarafından karşılanmış, karşılama sırasında kendisine hediye edilen "Hey Dadaş" adlı ata binmeyerek otobüsten inip bir süre atı sevmişti.
Cirit atları arasında düzenlenen güzellik yarışmasında birinci olan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a hediye edilen atın yaklaşık 3 ay önce öldüğünü dile getiren Erzurum Atlı Spor Kulübü Başkanı İrfan Dedeoğlu, "Başbakanımıza atının öldüğünü söyleyemedik uzun bir süre rahatsızlandı ve yaşı da geçince geçirdiği rahatsızlıklara dayanamayarak öldü" diye konuştu.
3 sene boyunca beslenen atın öldüğünü dile getiren Dedeoğlu, Başbakan Erdoğan'ın Erzurum'a gelmesi halinde yeni bir at hediye edeceklerini dile getirdi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
BAŞBAKANIN ATI ÖLDÜ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.