BAKAN AKDAĞ, PROTOKOLE NİKAH ŞAHİTLİĞİ YAPTI

İstanbul Ticaret Odası tarafından Erzurum'da yaptırılacak olan meslek lisesinin protokol anlaşması bugün valilik makamında yapıldı.

27 Ocak 2012 Cuma 16:56
BAKAN AKDAĞ, PROTOKOLE NİKAH ŞAHİTLİĞİ YAPTI
Protokol anlaşmasına Sağlık Bakanı Recep Akdağ, nikah şahitliği yaparken "Ayağına bas" esprisi salonda bulunan katılımcıları güldürdü.
İstanbul Ticaret Odası'nca Erzurum'da meslek lisesi yaptırılarak şehit er Vedat Tetik'in ismi okula verilecek. Erzurum Valiliği'ne gelen İstanbul Ticaret Odası Başkanı Murat Yalçıntaş ve odanın meclis üyeleri, Vali Sebahattin Öztürk ile protokol anlaşması yaptı. Protokol anlaşmasına Bakan Akdağ da nikah şahitliği yaptı. Bakan Akdağ, "Ben bu protokol anlaşmasına nikah şahitliği yapıyorum. Türkiye'nin en büyük sorunu eğitim. Çocuklarımızın eğitimi için en büyük fedakarlıkları göstermek zorundayız. İstanbul Ticaret Odası da bu anlamda Türkiye'nin birçok iline okullar yaptırarak şehitlerimizin isimlerini bu okullarda yaşatıyor" dedi.
Daha sonra protokol anlaşması taraflar arasında imzalandı. Bu sırada düğün merasimlerinde olduğu gibi "Bakanın ayağına basın" esprisi katılımcıları güldürdü.
Protokol anlaşmasına ilgili heyetin yanı sıra Erzurum Ticaret Odası Başkanı Lütfü Yücelik, Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, MÜSİAD Başkanı Mustafa Güvenli ve İstanbul Ticaret Odası meclis üyeleri katıldı.

Editör

Son Güncelleme: 27.01.2012 16:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.