Bak bu son olsun ama!

Bak bu son olsun ama!

admin
admin
28 Mayıs 2019 Salı 14:21
Bak bu son olsun ama!

Vedat REFAYELİ

Erzurum Valiliği’nin logosu değişti. Ahmet Altıparmak döneminde logo değişimine giden Erzurum Valiliği, biraz da ‘’ucube’’yi andıran eski logoyu bir kenara bırakıp yeni bir logoda karar verdi.

Grafiker arkadaşımız Orhan Ardahanlı tarafından hazırlanan logo tasarımı, tepkilerden gördüğüm kadarıyla da şehirde genel kabul görmüş.

Tarih, kültür, sanat, mimari, doğa ve turizm kavramlarının yanısıra Erzurum’u sembol eden dokuların de öne çıkarılarak titizlikle hazırlandığı anlaşılan estetik bir logo olmuş. Zaten bunlar da öyle bir logo için olmazsa olmaz şeylerdi.

Açıkçası belki üzerinde biraz daha çalışılmış olsaydı iyiydi ama en azından bu yeni logo eskisinden iyi olmuş. Dün Valiliğin sitesine baktım, yeni logo konulmuş, göze ve kalbe hoş gelmiş, sayfaya iyi oturmuş.

Logodan yana bir derdimiz yok da korkumuz her 3-4 yılda yeni bir valinin gelip yeni bir logo yapması! Bu iş her koltuğa oturan valilerin yap-bozu haline gelmez, dilerim bu logo son logo olur.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.