BAHÇE DUVARI OLMAYAN OKUL TEHLİKE SAÇIYOR

Narman merkez Cami-i Sağır Mahallesinde bulunan 200 öğrencinin okuduğu Salih Zeki Dilek Orta Okulunun yıllardır bahçe duvarının olmaması okulda okuyan öğrencilerin zor durumda kalmalarına neden oluyor.

20 Kasım 2013 Çarşamba 13:21
BAHÇE DUVARI OLMAYAN OKUL TEHLİKE SAÇIYOR
Okulun normal yerleşim yerinden biraz yüksekte olması ve bahçe duvarının olmaması çocukların top oynarken toplarının aşağı düşmesine bazen de topu tutmak için topla beraber aşağı düştüklerini belirten çocuklar, “Okulumuzun bahçe duvarı olmadığı için topumuz her zaman aşağı gidiyor bazen bizde topla beraber aşağı iniyor ve inerken de düşüyoruz bazen yaralanıyoruz. Okul duvarımız olsa daha iyi olur bahçemizde top oynayamıyoruz.” dediler.

Okulun bulunduğu 101 Evler Mahallesinden yüksekte olması ve ön cephe duvarı olmaması tehlike arz ederken yurt yapımı için daha önce okulun bulunduğu binaların önünün kazılması ve daha sonra yurt yapılmamasının ardından öylece kalan ve okulda 3 metre aşağı da olan uçurum öğrencilerin korkulu rüyası haline geliyor.

Editör

Son Güncelleme: 20.11.2013 13:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.