AZİZİYE’DE YENİ İMAR YOLLARI ASFALTLANDI

Aziziye’de yeni açılan imar yollarında 20 km soğuk asfalt çalışması yapıldı.

17 Eylül 2013 Salı 11:41
AZİZİYE’DE YENİ İMAR YOLLARI ASFALTLANDI
Aziziye Belediyesi yaz dönemi çalışmalarını sürdürüyor. İlçenin her köşesinde adeta hizmet rüzgarı estiren belediye, yeni açılan imar yollarında 20 kilometre soğuk asfalt çalışması yaptı. Yapılaşmanın her geçen gün hız kazandığı Dadaşkent’te konutlaşmaya paralel olarak yeni imar yolları açıldı. Daha önce dolgu malzemesi çekilen yollarda soğuk asfalt çalışması yapıldı.
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, dolu dolu bir çalışma sezonu geçirdiklerini hatırlatarak, “Hemşehrilerimize layık oldukları hizmetin en güzelini sunmak için gecemizi gündüzümüze katarak hizmet üretiyoruz.” dedi.
20 KM SOĞUK ASFALT ÇALIŞMASI YAPILDI
Dadaşkent’in konutlaşma açısından büyük ivme kazanarak, her geçen gün daha da büyüdüğüne vurgu yapan Başkan Cengiz, “Bu büyümeye paralel olarak, hizmet alanı da genişliyor. Geride bıraktığımız 4,5 yıllık sürede ilçenin yolların neredeyse tamamını asfalt ve kilitli taş ile işledik. Dadaşkent’te mahalle aralarındaki yollar bile çok geniş, Yeni açtığımız imar yollarını da bu plan doğrultusunda şekillendirdik. Yeni imar yollarını 15-17-20-25 metre genişliğinde açtık. 20 kilometre uzunluğundaki yollarda soğuk asfalt çalışması da yaparak, hemşehrilerimizi tozdan ve çamurdan kurtardık. Hemşehrilerimize hayırlı olsun.” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 17.09.2013 11:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.