AZİZİYE TEŞKİLATINDAN KILIÇDAROĞLU’NA SUÇ DUYURUSU

Başkan Gürbüz Keleş, ‘Cumhur’un Başkanına hakaret etmek, Cumhur’a hakaret etmektir!’

admin
admin
24 Şubat 2016 Çarşamba 14:18
AZİZİYE TEŞKİLATINDAN KILIÇDAROĞLU’NA SUÇ DUYURUSU
Başkan Gürbüz Keleş, ‘Cumhur’un Başkanına hakaret etmek, Cumhur’a hakaret etmektir!’
AK Parti Aziziye yönetimi ayağının tozuyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.
Dün, yönetim listesi onaylanan ve göreve başlayan AK Parti Aziziye Teşkilatı, bu gün hep birlikte Erzurum Adliyesine giderek, geçtiğimiz günlerde grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret eden Kılıçdaroğlu’nun tavrını kınayarak suç duyurusunda bulundu.
Yapılan suç duyurusunun ardından bir açıklama yapan AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun takınmış olduğu siyasi ahlak dışı tavrın tüm milletimiz tarafından tepkiyle karşılandığını ve bunun bir neticesi olarak milletin her kesiminden tepkilerin çığ gibi büyüdüğünü dile getirdi.
Başkan Gürbüz Keleş, sözlerine şöyle devam etti;
“Bugün burada bulunmamızın nedeni, bu milletin helal oyları ile seçilerek Cumhur’un Başkanı olan, bulunduğu makamın ziyadesiyle hakkını vererek uluslararası arenada ülkemizi gururlandıran, siyasi hayatına başladığı günden bu yana hizmet odaklı, ilkeli ve ahlaklı siyaset sergileyerek taraflı tarafsız tüm dünyanın takdirini toplayan ve İslam aleminin umudu olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a karşı girişilen ahlak dışı söylemin karşısında durmak ve bu söylemin önderliğini yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunmaktır. AK Parti teşkilatları olarak, hiçbir zaman tasvip etmemekle birlikte tenezzül etmeyeceğimiz bu ahlaksız siyaset üslubu karşısında şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de durmaya devam edecek ve milletin bizlere tevdi ettiği emanetlere sahip çıkacağız. Geçmişi karanlık ve şaibeli uygulamalar ile dolu olan bir siyasi parti liderinin, iç ve dış tüm düşmanların saldırılarına rağmen ilk turda ve %52 lik bir oy alarak seçilmiş bir Cumhurbaşkanına karşı giriştiği bu çirkin tavrı kınıyor ve söylemlerini kendisine iade ediyoruz. Bu çirkin tavır milletimizin de tepkisini çekmiş ve bu yüzden ülkemizin her noktasından konu ile ilgili şikayetler savcılıklara sel gibi akmıştır. AK Parti Aziziye İlçe Teşkilat Başkanlığı ve üyeleri olarak, Dava Liderimiz, Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgi, saygı ve sadakatimizi yineliyoruz. Bununla birlikte millet olarak Cumhurbaşkanlığı Makamına yapılan bu saygısız söylemi kendimize yapılmış olduğunu addederek konuya ilişkin şahıs olan Kemal Kılıçdaroğlu hakkında şuç duyurusunda bulunduğumuzu bildirmek istiyoruz. Yüce Türk adaletine güvenimiz sonsuzdur. Bu ve benzeri davalar neticesinde ise yüce Türk mahkemelerinin malum şahsa hak ettiği cezayı vereceğine dair düşüncemiz kavidir. AK Parti teşkilatları olarak, dışarıdan gelen bu tür seviyesiz ve ahlaksız söylemlere kulak tıkayarak, ‘Siyasetin tek limanı ahlaktır’ düsturunu rehber edinip milletimizle birlikte yürümeye devam edeceğiz.” 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.