AZİZİYE, KARLA MÜCADELE İÇİN İMKANLARINI SEFERBER ETTİ

Aziziye Belediyesi karla mücadele çalışmalarını etkin bir şekilde sürdürüyor. Erzurum’da etkili olan kar yağışıyla birlikte, belediye ekipleri karla mücadele çalışmalarına yoğunlaştı.

02 Şubat 2012 Perşembe 17:44
AZİZİYE, KARLA MÜCADELE İÇİN İMKANLARINI SEFERBER ETTİ
20’si köy, 13’ü merkez olmak üzere 33 mahallede karla mücadele çalışması yapan belediye ekipleri, küreme ve tuzlama aparatlı kamyonları, greyder ve kepçeleriyle çalışmalarını sürdürüyor. 30 kişilik bir ekipte ilçe merkezinde kaldırımlarda kar temizleme çalışması yapıyor. Mahalle statüsündeki köylerin yol uzunluğu 110 kilometreyi bulurken, özellikle Dadaşkent’te 17 metre genişliğinde yolları bulunan mahalleler belediye araç ve ekipmanlarını zorladığı gibi, ciddi manada külfet getiriyor.

İMKANLAR SEFERBER EDİLDİ
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, etkili olan kar yağışı dolayısıyla belediyenin tüm imkanlarını seferber ettiğini söyledi.
Etkin bir şekilde karla mücadele çalışması yapıldığını kaydeden Başkan Cengiz, “Kamyonlarımıza taktırdığımız küreme ve tuzlama aparatlarıyla, kara anında müdahale ediyoruz. Son günlerde etkili olan kar yağışına karşı da ekiplerimiz anında müdahale ediyorlar. 25-30 kilometre mesafede mahalle statüsünde köylerimiz bulunmasına karşın ciddi bir sorun yaşanmadı. Ekiplerimiz çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Halkımızın sıkıntı yaşamaması için tüm ekibimizle birlikte elimizden gelen gayreti sarfediyoruz.” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 03.02.2012 09:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.