AVRUPA BİRLİĞİ DIŞINDAN İLK KEZ BİR BİLİM İNSANI KOMİTE ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ

Erzurum Teknik Üniversitesi Fen Fakültesi Moleküler Biyoloji Genetik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hasan Türkez İtalya’da G.D Annunzio Cheti-Pescara Üniversitesinde Sağlık Bilimleri Eczacılık Fakültesi Dekanlarının teklifleri ve Üniversite Senatosunun oy birliği ile iki farklı Uzmanlık Derecelendirme Yüksek Komitesi Üyeliğine seçildi.

30 Temmuz 2013 Salı 10:21
AVRUPA BİRLİĞİ DIŞINDAN İLK KEZ BİR BİLİM İNSANI KOMİTE ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ
Sağlık Bilimleri ve Eczacılık Teknolojileri alanlarında çalışma yapan bilim insanlarının davet edildiği komitede Avrupa Birliği dışından ilk kez bir bilim insanı komite üyeliğine seçildi. Alanlarında uzman olan ve toplam 11 üyeden oluşan komite izleme ve derecelendirme yaparak ilgili alanlarda öğrenim görmüş öğrencilere uzmanlık ve mezuniyet yetkisini vermek üzere her yıl düzenli olarak Temmuz ayı sonunda toplanarak üniversite uzmanlık tezlerinin derecelendirilmesinde ve bilimsel değerlendirilmesinde belirleyici rol oynuyor. 

Editör

Son Güncelleme: 30.07.2013 10:23
Anahtar Kelimeler:
ErzurumHasan TürkezTürkez
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz selimliler grubu adına 2013-07-30 13:04:07

hasan abi senden daha çook şeyler bekliyoruz. başarılarının devamını dileriz. hasan türkez bir ılıca yavuz selim anadolu öğretmen lisesi mezunudur