ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ'NDE REVİZYON SÜRÜYOR

DOĞUTÜRK'ün aylar önce gündeme taşıdığı Atatürk Üniversitesi'nde revizyon yapılacağı haberi büyük ses getirmiş. daha önce de 4 fakültenin dekanı değişmişti.

28 Aralık 2012 Cuma 17:49
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ'NDE REVİZYON SÜRÜYOR
DOĞUTÜRK gündem belirlemeye devam ediyor. Atatürk Üniversitesi'nde revizyon yapılacağını ve bazı dekanlar ile rektör yardımcılarının değişeceğini gündeme taşıyan DOĞUTÜRK'ün haberi yeni atamalarla doğrulanıyor. Daha önce dört fakülte dekanının değiştiği Atatürk Üniversitesi'nde bu hafta da İletişim Fakültesi Dekanı değişti. Dekanlık görevini sürdüren Prof. Dr. Önder Barlı'nın yerine aynı fakültede Gazetecilik Bölüm Başkanı olarak görev yapan Prof. Dr. Uğur Yavuz atandı.
Yükseköğretim Genel Kurulu devlet üniversitelerinin 42 fakültesine dekan ataması yaptı.Yapılan açıklamada Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlığı'na Prof. Dr. Uğur Yavuz atandı.

Prof. Dr. Uğur Yavuz, İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölüm Başkanı ile Bilgisayar Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü olarak görev yapıyordu.

İŞTE DOĞUTÜRK'ÜN O HABERİ...


Editör

Son Güncelleme: 28.12.2012 18:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.