DOĞUTÜRK YAZDI, DEKANLAR ATANDI

Objektif habercilik anlayışıyla Erzurum'un gündem belirleyen haber portalı olan ve güvenilirliği ile ziyaretçi sayısı her geçen gün artan DOĞUTÜRK'ün gündeme taşıdığı vekil dekan dönemi sona eriyor. Atatürk Üniversitesi'nin 12 fakültesine dekan ataması yapıldı.

16 Kasım 2012 Cuma 00:21
DOĞUTÜRK YAZDI, DEKANLAR ATANDI
Erzurum'un eng üncel haber portalı olan DOĞUTÜRK, gündem belirliyor. Rektörlük seçimlerinin ardından tüm fakülte dekanlarının, meslek yüksek okullarının ve enstitü müdürlerinin görevden alınarak vekaleten atandığını gündeme taşıyan DOĞUTÜRK'ün haberinin ardından dün Yükseköğretim Kurulu tarafından dekan ataması yapıldı.
12 Fakülteye dekan atandı.
İŞTE YENİ ATANAN DEKANLAR:
Diş Hekimliği    Prof. Dr. Ümit ERTAŞ
Edebiyat          Prof. Dr. Dilaver DÜZGÜN
Fen                  Prof. Dr. Yavuz ONGANER
Hukuk              Prof. Dr. Fahrettin KORKMAZ
İktisadi ve İdari Bilimler Prof. Dr. M. Suphi ORHAN
İlahiyat            Prof. Dr. Davut YAYLALI
Kazım Karabekir Eğitim  Prof. Dr. Ali YILDIRIM
Mühendislik      Prof. Dr. Sinan YAPICI
Sağlık Bilimleri  Prof. Dr. Türkan PASİNLİOĞLU
Tıp                    Prof. Dr. Özkan POLAT
Veteriner          Prof. Dr. Derviş ÖZDEMİR
Ziraat               Prof. Dr. Muhlis MACİT

DEKANLAR DEĞİŞTİ
Bu atamalarla bazı fakültelerin de dekanları değişmiş oldu. Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abubekir Harorlı'nın yerine Prof. Dr. Ümit Ertaş, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Özbek'in yerine Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Dilaver Düzgün, Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Atasever'in yerine Prof. Dr. Derviş Özdemir, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Yıldırım Canbolat'ın yerine de Prof. Dr. Muhlis Macit atandı. 
Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz Onganer, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fahrettin Korkmaz, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Suphi Orhan, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Davut Yaylalı, Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Yıldırım, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sinan Yapıcı, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Türkan Pasinlioğlu ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özkan Polat ise yerini korudu.

Öte yandan diğer fakültelere de önümüzdeki günlerde atama yapılacağı ve değişiklikler olabileceği öğrenildi. Rektör Prof. Dr. Hikmet Koçak'ın yardımcılarında da değişikliğe gidebileceği iddia ediliyor.

Editör

Son Güncelleme: 16.11.2012 10:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.