ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SEÇİME GİDİYOR

Rektörlük seçimleri için üniversitelerde heyecan başladı.

admin
admin
11 Temmuz 2016 Pazartesi 13:55
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SEÇİME GİDİYOR
Rektörlük seçimleri için üniversitelerde heyecan başladı. Temmuz ayında aralarında Erzurum Atatürk Üniversitesi’nin de bulunduğu 37 üniversitenin yeni rektör belirlenecek.
Temmuz ayında 37 üniversitede gerçekleşmesi planlanan rektörlük seçimlerinin 20'si yarın yapılacak.
20 üniversitede seçimler 12 Temmuz’da, 17 üniversitede 26 Temmuz’da yapılacak. Yarın seçim yapılacak üniversiteler şöyle: Erzurum Atatürk Üniversitesi, İstanbul Teknik (İTÜ), Orta Doğu Teknik, (ODTÜ), Dokuz Eylül, Ege, Boğaziçi, Adana Bilim ve Teknoloji, Akdeniz, Ankara, Cumhuriyet, Çukurova, Dicle, Fırat, Gazi, Gaziantep, İnönü, Karadeniz Teknik (KTÜ), Ondokuz Mayıs, Trakya ve Yıldız Teknik (YTÜ).
Öğretim üyelerinin en az yarısının hazır bulunmaması halinde seçim 14 Temmuz’a ertelenecek.

YÖK SONUÇLARI 1 AĞUSTOS'TA SUNACAK
Sonuçlar 15 Temmuz’da YÖK’e bildirilecek. Rektör adaylarını inceleme komisyonu 18-26 Temmuz tarihleri arasında çalışacak, YÖK Genel Kurulu adayları 1 Ağustos’ta Cumhurbaşkanı’na sunacak. 

Editör

Son Güncelleme: 12.07.2016 08:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.