ASA ÖDÜLÜNÜ ALDI

Merkezi Ankara’da bulunan Mebus Haber dergisi, Anadolu Spor Akademisi Genel Koordinatörü Özcan Şimşek’i “2013 Yılının Sivil Toplum Örgütü” seçerek ödüle layık gördü.

04 Aralık 2013 Çarşamba 16:15
ASA ÖDÜLÜNÜ ALDI
Ankara gerçekleştiren ödül törenine milletvekilleri, bakan yardımcıları, ödül alan belediye başkanları, iş adamları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve medya mensupları katıldı. Siyaset, bürokrasi, sivil toplum örgütleri, çalışma hayatı ve medya dünyasına yönelik haberleriyle Türkiye’de gündem oluşturan Mebus Haber Dergisi, kuruluşunun 10. yılında üstün hizmetleriyle öne çıkan siyasetçi, sivil toplum kuruluşları, iş adamları ve medya mensuplarını ödüllendirdi.

Uluslararası turnuvalarda Türkiye’yi temsil ettiği takımlar ile birbiri ardına başarılara imza atan Anadolu spor Akademisi, Mebus Haber Dergisi tarafından her yıl düzenlenen ve bu yıl 10. su yapılan ödül töreninde yılın en iyi sivil toplum örgütü ve sosyal sorumluluk proje kategorisinde birinciliğe layık görüldü.

ASA Anadolu spor Akademisi projesi, Mebus Haber ve Time Dergisi tarafından düzenlenen ve bu yıl 10. su yapılan ödül töreninde yılın en iyi sivil toplum örgütü ve sosyal sorumluluk projesi ödülünü aldı.

Anadolu Spor Akademisi (ASA) Genel Koordinatörü Özcan Şimşek ödülünü MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri’den aldı. Mebus Haber dergisi okurları ve takipçileri tarafından yapılan oylamada “Yılın Sivil Toplum Örgütü ve sosyal sorumluluk projesi ödülünü alan ASA Genel Koordinatörü Özcan Şimşek, “Erzurum ve Anadolu Spor Akademisi olarak bu ödülü almaktan dolayı büyük mutluluk duydum. Ağrılı minikler ile başlayan daha sonra Hakkari, Muş, Erzurum ve Van'da sürdürülen projenin yedinci ayağı Şanlıurfa takımını 18 Ekim’de İspanya’nın Barselona şehrinde yapılan Costa Brava Turnuvası’nda dünya şampiyonluğuna taşıma başarısını gösterdik” dedi.

“EŞİM EN BÜYÜK DESTEKÇİM”

Anadolu Spor Akademisi Projesinin hayata geçirildiği günden bu yana elde ettiği başarıların bundan sonrada devam edeceğini söyleyen ASA Genel Koordinatörü Şimşek, “Ekibimizle birlikte elde ettiğimiz bu başarı tesadüf değildir. Sportif anlamda elde edilen bu başarılara ülkemizde ihtiyaç vardır. Yıllardan beri her daim destekçim olan eşim Filiz Yıldız Şimşek ve tüm ASA ekibine teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Törende ayrıca, Mebus Haber dergisinin 10.kuruluş yıl dönümü anısına, davetlilerin katılımıyla pasta kesildi.

Editör

Son Güncelleme: 04.12.2013 16:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.