ARKADAŞLARI İÇİN MAVİ KAPAK TOPLAYIP TEKERLEKLİ SANDALYE ALDILAR

Erzurum Pasinler İlçesi’nde Hasankale Ortaokulu öğrencileri tarafından toplanan mavi kapaklarla alınan tekerlekli sandalye sahibini buldu.

11 Ekim 2013 Cuma 10:54
ARKADAŞLARI İÇİN MAVİ KAPAK TOPLAYIP TEKERLEKLİ SANDALYE ALDILAR
Alvar Ortaokulu bahçesinde düzenlenen teslim töreninde, S.Y. tekerlekli sandalyesinin çok eskidiğini, yenisine çok ihtiyacı olduğunu ve arzu ettiği sandalyeye kavuşmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Hasankale Ortaokulu Öğretmenlerinden Gülhan Karagöz’ün girişimleri sonucunda tekerlekli sandalyeye kavuşan S.Y., "Çok teşekkür ediyorum özellikle öğrenci arkadaşlarıma. Mavi kapakları toplayarak, bana hediye ettiler. Hepsinden Allah razı olsun. Emeği geçen bütün herkese ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Hasankale Ortaokulu öğretmenlerinden Gülhan Karagöz, ise okul olarak engelli öğrencilerinin hayatını bir nebze de olsun kolaylaştırmak amacıyla Mavi Kapak Kampanyası başlattıklarını, kampanyayı 2 yıldır devam ettirdiklerini anlatarak, "Mavi kapaklar sayesinde elde edilen tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibi öğrencilerimize veriyoruz. Mavi Kapak Kampanyası sona ermişti. Ancak biz firma yetkilileriyle görüştük, onlar mavi kapak toplandığı zaman tekerlekli sandalye verebileceklerini söylediler. Biz de bu kampanyaya devam ettik. Bu yıl da kampanyayı sürdüreceğiz. Kampanyada görev alan idareci arkadaşlarıma, öğretmenlerime ve öğrencilerime çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da bu duyarlılığı göstereceklerine inanıyorum.” Diye konuştu.

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı ise “Bu duyarlılığı gösteren başta okulumuzun öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür ederim” dedi.

Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı, Şube Müdürleri Azizi Güneş ve Bülent Aktaş’ın yanı sıra Hasankale Ortaokulu idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri de katıldı.

Editör

Son Güncelleme: 11.10.2013 10:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.