ARKA SOKAKLAR GEÇİT VERMİYOR

Erzurum’un özellikle hareketli caddelerine açılan sokaklar, araç sürücülerinin keyfi park yapmasından dolayı tıkanıyor ve geçit vermiyor.

08 Temmuz 2013 Pazartesi 17:26
ARKA SOKAKLAR GEÇİT VERMİYOR
Sokakların yeterince geniş olmadığı kentte, araçlarını gelişigüzel park eden sürücülerin dar olan yolları daha da daraltıp, neredeyse tıkadığını belirten vatandaşlar, trafik ekiplerini sokak aralarına girmeye ve keyfiyete müdahaleye davet ediyorlar. Keyfi park yapmanın, kuralları ihlal etmenin ve kabalığın insanlık suçu olduğunu belirten duyarlı vatandaşlar, “Böylesine bir keyfiyet Müslümanlıkta yok. Acaba hangi din ya da kanun, insanlara zulmü onaylıyor? Adam aracını yolun ortasına park ediyor ve saatlerce ortadan kayboluyor. O araç sürücülerinin bencilliği yüzünden herkes sıkıntı çekiyor ve hatta küçük maddi hasarlı trafik kazaları da kaçınılmaz oluyor. Trafik ekipleri arka sokaklara da girsin ve keyfiyeti sonlandırma adına çalışma yapsın” diyorlar. 

Editör

Son Güncelleme: 08.07.2013 17:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.