ANA-KIZ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Erzurum’un Yakutiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı kadın ve kızına otomobil çarptı.

19 Mart 2013 Salı 08:58
ANA-KIZ ÖLÜMDEN DÖNDÜ
Edinilen bilgiye göre, kaza saat 11.00 sıralarında Yakutiye ilçesi Hastaneler Caddesi üzerinde meydana geldi. 25 LD 183 plakalı otomobil, otobüs durağından yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve kızına çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan iki kadının yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Kısa süre sonra olay yerine ambulans gelirken, durumu ağır olan genç kadın hastaneye kaldırıldı. Ayağı kırıldığı tahmin edilen yaşlı kadın ise bir süre ikinci ambulansın olay yerine gelmesini bekledi. Bu sürede bazı vatandaşlar kadının şuurunun kapanmaması için gözlerini kontrol edip çıkan ayakkabısını giydirmeye çalıştılar. Yaklaşık 5 dakika sonra olay yerine gelen ambulansla yaşlı kadın hastaneye kaldırıldı.

Kaza sonrası otomobil sürücüsü polis tarafından ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Otomobil sürücüsü, “Fark etmedim. Yavaş seyrediyordum. Bir anda onlar yolun karşısına geçmeye çalışmışlar. Çarptım” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 19.03.2013 08:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.