Altıparmak: Son saniyede rakibimize puan kaptırdık

TFF 1. Lig 20. haftasında Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, kaybettikleri 2 puan için üzgün olduklarını söyledi.

admin
admin
04 Şubat 2018 Pazar 14:11
Altıparmak: Son saniyede rakibimize puan kaptırdık

Altıparmak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçın ikinci yarısında çok iyi oynayan bir Erzurumspor'un olduğunu belirtti.

Maçın geneline bakıldığında daha istekli ve arzulu bir Erzurumspor'un sahada olduğunu dile getiren Altıparmak, "Özellikle ikinci yarıda hem tempomuz hem de istek ve arzumuzla maçı çok hak ettik. Ne yazık ki bize tek üstünlük kurabilecekleri belki yan toptu, bundan dolayı gol yedik. Tabii çok üzüntülüyüz." diye konuştu.

Altıparmak, taraftara da desteklerinden ötürü teşekkür ederek, şunları kaydetti:

"Özellikle bugün bizi destekleyen çok sayıda taraftarımız vardı, onlara çok teşekkür ediyoruz. Fazla bir şey söylemeye gerek yok, hak ettiğimiz 3 puanı alamadık, son saniyede rakibimize bir puan kaptırdık."

ÇAYKUR RİZESPOR CEPHESİ

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez ise zor bir maçı geride bıraktıklarını aktardı.

Zorlu saha ve hava şartlarına rağmen oyuna iyi başladıklarını anlatan Üzülmez, oyuncularının ilk yarıda gösterdiği performansın takdir edilmesi gerektiğini dile getirdi.

Üzülmez, şu değerlendirmede bulundu:

"İkinci yarıda Robin’in sakatlanmasıyla oyunda pozisyon anlamında rakibe daha fazla üstünlük verdik. Ama böylesine zorlu deplasmanda 1-0 geriye düşmemize rağmen son dakikada da olsa mücadele eden ve o puanı isteyen bir takım görüntüsü içerisinde olduğumuzun farkındayız. Hedeflerimiz belli, uzun lig maratonunda dışarıda aldığınız 1 puan önemlidir, çünkü içeride 3 puan, dışarıda 1 puan sizi hedefe götürür. Son dakika golüyle bir puanı almamız bizim adımıza sevindirici."

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.