Bölge Müdürlüklerinin başka illere kaydırılmasından yana dertli şehrim insanına DDY 9. Bölge hayırlı olsun.

Mesleğe yeni başladığımda sıklıkla karşılaştığım, yaptığım haberlerden biri de Erzurum’a kurulması gereken bölge müdürlüklerinin başka illere kurulması mevzularıydı.

Geçen süre içerisinde bir çok bölge müdürlüğü Erzurum’da giderken, başta dönemin sivil toplum örgütleri olmak üzere çoğu kesim tepki gösterir, bu tepkiler de hep gazetelerimizin manşetlerinde yeralırdı.

Dün Selahattin Şener ağabeyle hayırlı olsun ziyaretine gittiğim çiçeği burnundaki DDY 9.Bölge Müdürü Yunus Yeşilyurt ile sohbet ederken aklıma geldi bunlar.

Ne güzel, daha önce İşletme Müdürlüğü olarak faaliyet gösteren Erzurum garı, artık Bölge Müdürlüğü statüsünde ve bu statünün getirilmesine her kimin emeği varsa teşekkürler.

Bölge Müdürlüklerinin gitmesine hep üzülen bir şehrin çocukları olarak böylesine önemli bir kurumun bölge müdürlüğünü Erzurum’da ihdas etmesi, kıymetlidir, anlamlıdır.

‘’Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir’’ derler.

O açıdan bu kazanım, çok önemlidir, Allah bereket versin, bu benim son kararımdır!

Çok güzel hareketler

Aday olanlar ile hele de görevdeyken aday edilmeyenlerin birarada olduğu fotoğraflara oldum olası, bitiyor, bayılıyorum!

İçten içe aday edilmediği için üzgün olsa, partilerine kırgınlığı bulunsa bile mevcut belediye başkanların halef selef durumlarına karşın birbirleriyle samimi poz vermeleri, hem kıymetli hem de anlamlıdır.

Bazı aday edilmeyen belediye başkanlarının partisinin aday gösterdikleriyle birarada fotoğraf çektirmekten kaçındıklarını da sıklıkla gözlemlediğim Erzurum’da işte bu iki fotoğraf karesini ben çok önemsedim, bana pek sempatik geldi.

Biri Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli ile onun yerine aday gösterilen Ünsal Sertoğlu, diğeri de Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ile yerine aday edilen Eyüp Tavlaşoğlu’nun yanyana çekilmiş bu iki fotoğrafı.

Onu bunu bilmem ama, ben özellikle de halef ve selefler yanyana fotoğraf vermelerinden dolayı özellikle alkışlıyorum, tebrik ediyorum.

---

TUTTUĞUM BABA SÖZLER : Kelebeklerin bile çocuklardan daha uzun yaşadığı bir coğrafyada size hangi şiiri yazayım? (Ahmet Arif)

DUVARIN DİLİ: Garson, kapıyı getir, dışarı çıkacağım!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.