ALAFTARGİL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Erzurum eşraflarından Hacı Halil Alaftargil 73 yaşında vefat etti.

12 Eylül 2011 Pazartesi 16:26
ALAFTARGİL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Önceki gün evinde geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Hacı İlhami Alaftargil Gez Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.
Türk kayak sporuna büyük emeği geçen ve Türkiye’ye Arif ve Atakan Alaftargil gibi olimpiyat sporcularını kazandıran Kars Spor ve Adidas mağazaları sahibi Hacı İlhami Alaftargil’in ani ölümü sevenlerini yasa boğdu.
4 erkek bir kız çocuğu babası Alaftargil’in Gez Camii’nde kılınan cenaze namazına Ak Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Ak Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Lütfi Yücelik, Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık’ın yanı sıra esnaf ve spor camiasından çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.