AKTİF İŞ KADINLARI ÇAY ŞÖLENİNDE BULUŞTULAR

Erzurum Aktif İş Kadınları Dostluk ve Dayanışma Derneği üyeleri “Geleneksel Çay Şöleni”nde bir araya geldiler. Yakut Düğün Salonu’nda düzenlenen çay şölenine dernek üyesi kadınlar katıldı.

02 Nisan 2013 Salı 13:13
AKTİF İŞ KADINLARI ÇAY ŞÖLENİNDE BULUŞTULAR
Şölende geleneksel Erzurum motifleri yansıtılarak, kavurga, kuru üzüm, dut, ev yapımı babaanne pastası, çörek, poğaça ve çay ikram edildi. Klarnet ve def eşliğinde seslendirilen Erzurum Türküleri ile kadınlar doyumsuz bir gün yaşadı. Şölende açılan stant da yöresel Erzurum ehramından yapılan giyim ve hediyelik eşyalar kadınlardan tam not aldı.

Erzurum Aktif İş Kadınları Dostluk ve Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Saltuklu, çay şöleni gibi etkinliklerin kadınlar arasında birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olduğunu belirterek, dernek olarak bu tür faaliyetlere büyük önem verdiklerini kaydetti.

Programın sonunda dernek üyelerine ehramdan yapılma bayrak ve dernek logo motifli pano hediye edildi.

Öte yandan Geleneksel Çay Şöleni’nin gelirinin yoksul ve kimsesizlere bağışlanacağı öğrenildi.

Editör

Son Güncelleme: 02.04.2013 13:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.