AKSAK: POLİSİMİZ MİLLETE GÜVEN VERİYOR

Polis Teşkilatının kuruluşunun 167. yılını kutlayan Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Türk Polisinin milletinden aldığı güçle, topluma güven duygusu veren hizmetlerini büyük bir gayretle yaptığını söyledi.

09 Nisan 2012 Pazartesi 14:55
AKSAK: POLİSİMİZ MİLLETE GÜVEN VERİYOR
Erzurum Milletvekili ve Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu üyesi Muhyettin Aksak, Kurulduğu 10 Nisan 1845 yılından itibaren Polis teşkilatımız her geçen gün güçlendiğini belirtti. Son yıllarda tüm kurum ve kuruluşlarımızın gösterdiği gelişim ve değişime polis teşkilatının da ayak uydurduğunu söyleyen Milletvekili Aksak, “Modern araç ve gereçlerle teknolojik altyapısını günün şartlarına göre dizayn eden polis teşkilatımız, bu gelişmelerle daha da güçlenerek suçların önlenmesinde etkin ve suçluların yakalanarak adalete teslim edilmesinde ise hızla sonuca giden bir yapıya kavuşmuştur” dedi.
  
Türk polisinin milletinin güven ve huzurunu sağlamak uğruna canını korkusuzca ortaya koyduğuna vurgu yaparak şöyle konuştu: “Türk polisi, bağrından çıktığı bu aziz milletin huzur ve güvenliğini sağlamak uğruna yeri geldiğinde gözünü kırpmadan canlarını tehlikeye atmakta, cesaretle ve fedakârca görevini yapmaktadır. Emniyet teşkilatı ve polisimiz gösterdiği bu olağanüstü gayret ve fedakarlıkla yaptığı hizmetler sonucunda, milletin gönlünde taht kurmuş bir teşkilattır. Tüm polislerimizin, milletin huzur ve güvenini tesis ederken canlarını ortaya koyarak aldıkları riski çok iyi biliyor ve millet olarak takdir ediyoruz. Emniyet Teşkilatımızın ve polisimizin, aziz milletinden ve şerefli mazisinden aldığı güçle, topluma güven duygusu aşılayan hizmetlerini, bundan sonra da büyük bir gayret ve şuurla en iyi şekilde devam ettireceğine, milletçe inancımız tamdır.”
 
Emniyet Teşkilatının en köklü kuruluşlarımızdan biri olduğunu ifade eden milletvekili Aksak, polis gününü kutlarken aileleri de unutmadı. Aksak, emniyet mensuplarının Polis Gününü kutlarken, polis ailelerine de gösterdikleri sabır ve fedakarlık için teşekkür etti. Milletvekili Muhyettin Aksak, kutlama mesajını şu sözlerle tamamladı: “Milletinin emniyet ve huzurunu sağlamak için görevleri başında canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar niyaz ediyor, şahsınızda; tüm Emniyet Teşkilatı mensuplarımızın Polis Günü’nü kutluyor, sizlere ve değerli ailelerinize sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.” 

Editör

Son Güncelleme: 09.04.2012 15:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.