AKAYDIN'DAN ŞOK SÖZLER

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Antalya Yörükler Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği üyeleri ile bir araya geldi. Akaydın, Erzurum'a yapılan yatırımlar üzerinden hükümete yüklendi.

14 Şubat 2013 Perşembe 22:49
AKAYDIN'DAN ŞOK SÖZLER

Antalya Yörükler Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin konuğu olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Antalya’nın en büyük sorununun imar olduğunu belirterek, “Türkiye’de 19 ayrı kurumun plan yapma yetkisi var. Bu ilerleyen zamanlarda karışıklığa neden olabilir” dedi.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Antalya Yörükler Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği üyeleri ile bir araya geldi. Derneğin yeni binasında gerçekleşen toplantıya Büyükşehir Belediyesi’nin eski başkanlarından Bekir Kumbul ve dernek üyeleri katıldı. Dernek Başkanı Abdullah Duman, Yörük kültürünün Teke yöresinde önemli yeri olduğunu söyledi.
STAT HANGİ YÖNTEMLE YAPILACAK?
Başkan Akaydın, konuşmasına şöyle devam etti: “4 yıldır stat meselesini dillendiriyorlar. Stadyumun yapılmasını Danıştay iptal etti. Stadyum devlet bütçesiyle yapılır. Erzurum’a Kış Olimpiyatları için 1 milyar dolar yatırım yapıldı. Kayak tesisleri şu an bomboş. Kayakçıların kullanacağı asansörler bozulmuş. Antalya’nın stat hakkı yok mu? Trabzon’a Ankara’ya devlet stadyum yapıyor ancak Antalya’ya gelince burada siyaset farklı rüzgardan esiyor. Antalya’ya yapılacak stadyumun ihalesi yapıldı. Heyecanla nasıl, hangi yöntemle yapılacak bekliyorum. Fısıltı gazetesine göre stadyum karşılığında 40 dönümlük alan AMV yapımı için ayrılmış. 100. Yıl yeni bir AVM kaldırmaz.”

Editör

Son Güncelleme: 14.02.2013 22:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
FİKRİNE DEĞİL ZİKRİNE BAK @ADAM DOĞRU SÖYLEMİŞ ! 2013-02-15 16:41:48

adamin fikrini hiç sevmem ama; adam yerden göğe kadar hakli erzurumlu resmen uyutuluyor. dağ kalmiş çapulcularin elinde inşallah en kisa zamanda özelleştirme olurda. tesisler profesyonellerin eline geçer. o zaman belki memlekete bir faydasi olur...

Avatar
ADAM DOĞRU SÖYLEMİŞ ! 2013-02-14 23:08:38

tesislerin hali içler acısı. heryer harap, yazık milletin parasına, yazık erzurum halkına....