AK PARTİ GAZİEMİR’DEN “GÖNÜL SOFRASI” İFTARI

AK Parti Gaziemir İlçe Başkanlığı’nca Ramazan ayı içinde geleneksel hale getirilen ve dördüncüsü Gazi Mahallesi Akın Düğün Salonu bahçesinde açık havada gerçekleştirilen iftar yemeğine yaklaşık 1500 kişi katıldı.

02 Ağustos 2013 Cuma 18:25
AK PARTİ GAZİEMİR’DEN “GÖNÜL SOFRASI” İFTARI
Ramazan ayı boyunca; iftar yemeklerinin ilki Aktepe, ikincisi Sarnıç, üçüncüsü Sivil Toplum Kuruluşları, dördüncüsü Gaziemir Akın Düğün Salonu Bahçesinde gerçekleştirildi. Son olarak da yarın Gaziemir Festival Düğün salonunda “Gönül Sofrası Sokak İftarı” yapılacak.
Gaziemir’de gerçekleşen İftar yemeğinde davetlilere çorba, taskebabı, pirinç pilavı, kadayıf tatlısı, su ve ekmek ikram edildi.
İlçe Başkanı Sabır Telingün iftarda, “on bir ayın sultanı rahmet ve bereket ayı olan Ramazan’ı Şerif için verilen iftar yemeklerinin ve gerçekleştirilen etkinliklerin toplumun tüm kesimlerini birlik ve beraberlik ikliminde buluşturduğunu dile getirdi, bu rahmet ve mağfiret ayında, kardeşliğimizin pekişmesi ve bu mübarek ayın manevi atmosferinden daha fazla yararlanabilmek için halkımız ve teşkilat mensuplarımız ile de bir araya gelmiş olduk” dedi.
            İlçe Başkanı ayrıca; “eşleri ve çocukları ile iftar yemeğimize katılan tüm Gaziemir’lilerden Allah razı olsun, gelen gelmeyen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.  

Editör

Son Güncelleme: 02.08.2013 18:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.