AĞAÇ DİKEREK KÜRESEL ISINMAYA DİKKAT ÇEKTİLER

Erzurum Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 3. Sınıf öğrencileri, örnek bir sosyal sorumluluk projesinin daha altına imza attılar.

admin
admin
10 Mayıs 2016 Salı 01:21
AĞAÇ DİKEREK KÜRESEL ISINMAYA DİKKAT ÇEKTİLER
Erzurum Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 3. Sınıf öğrencileri, örnek bir sosyal sorumluluk projesinin daha altına imza attılar. Öğrenciler, küresel ısınma ile mücadele konulu sosyal sorumluluk projesi kapsamında ağaç dikimi yaptılar.
Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 3. Sınıf öğrencileri, Orman Genel Müdürlüğü ile irtibata geçerek ağaçlandırma sahasında fidan diktiler. Etkinlik kapsamında ağaçlandırma çalışmasına gelen kişilere, ‘Dünyayı biz bu hale getirdik biz düzeltebiliriz‘ sloganıyla farkındalık oluşturmaya çalışan öğrenciler takdir topladılar. 

Editör

Son Güncelleme: 10.05.2016 01:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.