Abidin sustu!

Sadece çalışanların değil, müşterilerin de maskotuydu.

admin
admin
06 Ekim 2023 Cuma 11:52
Abidin sustu!

Vedat REFAYELİ

Terminal Caddesi’nde faaliyet gösteren Abdullah Kartal’ın sahibi olduğu Hasbihal kafe, ölüm sessizliğine büründü.

Sebebi de, adeta kafenin maskotu haline gelen Abidin adlı papağanın ani ölümü.

Sadece çalışanların değil, müşterilerin de yıllardan beridir alıştığı, bir çoğunun gelme sebebi olan Abidin herkesin sevgilisiydi.

Konuşkanlığı, müzik eşliğinde oynaması, kafesinden çıkartıldığında masalara konmasıyla da herkesin sempatisini kazanan Abidin’e kafe sahibi Abdullah Kartal özel bakım imkanı sağlıyordu.

Rahatsızlığı sonucu Atatürk Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi’ne ait hayvan hastanesine götürülen Abidin, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Abdullah Kartal, ‘’Uzun yıllardır bizimle beraberdi. Rivayete göre 38 yaşındaydı ama bizimle 13 yıl geçirmişti. Sanki de personellerimizden biriydi. Bir insan gibi Abidin’in kaybına çok üzüldük. Hem o hem biz birbirimize çok alışmıştık. Defnini de Dadaşkent’te ki evimizin bahçesinde gerçekleştirdik’’ dedi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
Abidin SustuErzurum
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.