5 KİŞİLİK GURBETÇİ AİLE, ERZURUM’DA YOK OLDU

Erzurum'un Karayazı ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 5 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.

22 Mayıs 2014 Perşembe 22:33
5 KİŞİLİK GURBETÇİ AİLE, ERZURUM’DA YOK OLDU
Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde Karayazı ilçesi ile Kopal beldesi arasındaki karayolunda Aslan Çabuk idaresindeki otomobil ile karşı istikametten gelen Abdullah Aslan yönetimindeki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada araçtaki 5 kişilik Aslan ailesi olay yerinde hayatını kaybederken, diğer otomobilde bulunan 5 kişi de yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Erzurum’daki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 3’ünün durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikelerinin devam ettiği bildirildi.
Aslan ailesinin Almanya’da gurbetçi oldukları ve tatil için Erzurum’a geldikleri öğrenildi.

Erzurum Valiliği'ne bağlı İl Kriz Merkezi'nden yapılan açıklama kazada Zekiye Aslan, Abdullah Aslan, Kudbettin Aslan ve Bahar Aslan ile yine aynı aileden kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin öldüğü açıklandı. 5 kişinin yaşamını yitirdiği kazada yaralanan 5 kişinin ise tedavilerine çeşitli hastanelerde devam ettiği bildirildi.

Editör

Son Güncelleme: 22.05.2014 22:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.